Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Európába jön az LG 5G-képes csúcstelefonja

| 2019. 04. 15. | 19:23:00
Teljes értékű videójátékká alakítható.
Európába jön az LG 5G-képes csúcstelefonja
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Együttműködési megállapodást kötött az LG Electronics (LG) és a Swisscom, így a svájci távközlési szolgáltató üzleteiben a következő hetekben elérhetővé válnak az LG V50ThinQ 5G csúcskategóriás okostelefonok és a készülékhez csatlakoztatható második kijelző (LG Dual Screen). Az LG több, az 5G szolgáltatás idei bevezetését tervező európai távközlési szolgáltatóval is együttműködik majd, e sorban a Swisscommal kötött megállapodás az első.

Az LG első 5G készülékébe a legújabb Qualcomm® Snapdragon™ 855 mobilplatformot a Snapdragon X50 5G modemmel együtt építették be. A készülék — az LG okostelefonok között elsőként — a V40ThinQ-nál 20 százalékkal nagyobb kapacitású, 4000 mAh-s akkumulátort kapott. Erre azért volt szükség, mert az 5G hálózaton történő kommunikáció több energiát igényel, mint az LTE hálózat, a nagyobb teljesítmény miatt pedig egy új, a megelőző modellben találhatónál közel háromszor nagyobb hőkamrás hűtőrendszer is szerepel az LG V50ThinQ 5G technikai újdonságai között. Ez az új hűtési megoldás a hagyományos hőelvezető csöveknél hatékonyabban tartja alacsonyan a belső hőmérsékletet, és több alkalmazás egyidejű futtatása mellett is javítja a feldolgozási teljesítményt.

Mivel az 5G révén kevesebb idő alatt több tartalom érhető el, a lehetőségek minél teljesebb kihasználásáért a Swisscom ügyfelei a V50-hez megvásárolhatják a Dual Screen kiegészítő képernyőt is. A 6,2 hüvelykes OLED-kijelző csatlakoztatásával még inkább élvezhetővé válnak az 5G technológia gyorsaságából fakadó előnyök, azaz kiváló minőségben nézhetőek pl. az élő koncertközvetítések, sportesemények. A Dual Screennel kiegészített LG V50ThinQ 5G készülék

horizontálisan elforgatva egy teljes értékű videojátékká válik, ahol a második képernyő kontrollerként használható,

így játék közben az ujjaink nem takarják el a fő képernyőn zajló eseményeket.  A két kijelző révén a multitasking igazán kényelmessé válik: miközben például az egyik képernyőn filmet nézünk, a másikon az IMDB-n böngészhetünk. Mivel a kiegészítő képernyő gyorsan lekapcsolható a telefonról, nem kell mindenhová magunkkal vinnünk, így az akkumulátorral is spórolhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés