Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

5 tipp, hogyan tegyük elégedettebbé a munkavállalót webes szoftverekkel

| 2019. 11. 12. | 14:43:00
Felhasználóbarát szoftverrel a munkavállaló önállóan is elintézi ezeket a feladatokat,
5 tipp, hogyan tegyük elégedettebbé a munkavállalót webes szoftverekkel
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ugyan már, miért lenne egy munkavállaló elégedettebb, ha a vállalata új szoftvert vezet be? Nézzük, miért is morgolódhatnak a kollégák, ha olykor akadozik a vállalati adminisztráció. Mutatjuk a megoldásokat.

1. tipp – Holnap nem lesz a HR-en ügyfélszolgálat?
Nem számít, mi ezeket már webes önkiszolgálóban intézzük! Megváltozott a bankszámlaszámom, hány nap szabim van még, nincs már meg a fizetési lapom, kellene egy keresetigazolás… Elő a mobilokkal, és intézze a munkavállaló akkor az ügyét, amikor erre igénye támad, vagy a problémája felmerül.  

2. tipp – Szabadságot kell igényelnem, megyek a szabis tömbért…
Ugyan már, rögzítsd a mobilodon! Tegyük lehetővé korszerű szoftverekkel, hogy a munkavállaló megnézhesse, mikorra időzítse a szabadságát, legyen számára egyszerűbb az adminisztráció. Majd a főnöke megkapja az értesítést, és akár a konferencián ülve engedélyezi is, mert azt is látja, nyugodtan elengedheti a kollégát, nincs ütközés.

3. tipp – Rohanok, megy a buszom, és még be sem írtam magam a jelenléti ívbe…
Kapd elő a telefonod, 1 másodperc az egész! Egy webes munkaidőrögzítő szoftver felajánlja a munkarend alapján a ledolgozott munkaidőt, amit a munkavállaló egyszerűen csak jóváhagy, ha eszerint dolgozott aznap. Hát kell ennél gyorsabb?

4. tipp – Mikor jár le az új kolléga próbaideje? Mikor jár le a beosztottam határozott idejű szerződése? Milyen költséghelyen dolgoztak ma a beosztottaim?
Vezetői lekérdezések bárhol, bármikor. Különösen a középvezetői kör az, akik adminisztratív jellegű feladatokkal is leterheltek. Óriási segítség az, hogy bárhol, bármikor hozzájuthatnak a vezetői feladataikhoz szükséges információhoz.

5. tipp – Munkavállalói nyilatkozatok év elején, év közben? Ne legyenek többé túlhajszolt HR-esek, morgó kollégák – webes szoftverekkel nyilatkozunk!
Egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát szoftverrel a munkavállaló önállóan is elintézi ezeket a feladatokat, nem kell túlterhelt nyilatkoztatási időszakokkal tervezni.

Hétköznapi, vagy rutinszerűen újra és újra ismétlődő folyamatok ezek, melyeket digitalizálva újraindíthatjuk a köhécselő, akadozó adminisztrációt, kitörölhetjük az elégedetlenségre okot adó folyamatokat. Az L-SOFT webes szoftvereinél már el is kezdhet tájékozódni a lehetőségekről.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés