Növekedési pályán a Honor

themobiltrend.com

2021.08.19. 09:14

Növekedési pályán a Honor

Elváltak útjaik a Huaweijel.

Hirdetés

Hirdetés

Nemrégiben a Honor és a Huawei útjai kettéváltak, mégpedig annak érdekében, hogy előbbi cég talpon maradhasson. A Counterpoint Researchis most arról számol be, hogy a statisztikai adatok alapján ez a lépés sikeresnek bizonyult.

Látszólag véget ért az eladási számok szabadesése és a Honor átszervezése, valamint az 50-es mobil termékcsalád debütálása jelentős növekedést hozott az eladásokban. A Honor nagyon erős növekedést könyvelt el az elmúlt két hónapban, elérte a 8,4% -os piaci részesedést júniusban (az utolsó hónapban, amelyről az adatokat összeállították). Még közelebbről vizsgálva a Counterpoint Research kimutatását kiderül, hogy a június 21. és július 4. közötti értékesítés 36%-kal ugrott meg az előző két héthez képest, ami javarészt a Honor 50 június 25-i bevezetésének köszönhető. Ráadásul ezeket a számokat a most megjelent Magic 3 sorozat csak tovább erősítheti.

Honor

 

George Zhao elárulta, hogy több, mint 4000 embert vettek fel a cég új székhelyére, amikor a Honor elvált a Huaweitől és most a felhasználók értékelik a márka által fenntartott folyamatosságot. A másik fő oka egy kínai vállalat annak, hogy a Honor erős versenytárs, mivel szárnyai allatt van a legnagyobb ellátási lánc, amely lehetővé teszi, hogy a Honor szélesebb közönség számára terjessze eszközeit.

Forrás: GSMArena

Svidró Márk
TheMobilTrend blog
További tartalmak a témában: themobiltrend.com

mobiltelefonHonor

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés