Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Biztonságos-e online fizetni egy webáruházban?

| 2023. 03. 13. | 13:29:00
XXX
Biztonságos-e online fizetni egy webáruházban?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Néhány évtizede még el sem tudtuk volna képzelni, hogy nem a készpénz lesz a legjellemzőbb fizetési eszköz, ma pedig, hogy ha tehetjük, nem is használunk készpénzt. A változások eleinte mindig bizalmatlanságot keltenek az emberekben, de az online fizetés napjainkban már megbízhatóan működik.

A webáruházak népszerűsége

A webáruházak gombamód szaporodtak el az utóbbi években. Ma már nincs olyan termék vagy szolgáltatás, amit online ne tudnánk megrendelni. A webáruházak népszerűségét az okozza, hogy nagyon kényelmes vásárlási megoldást jelentenek. Nem kell fizikailag elmennünk a termékért, hiszen számtalan webáruház kínálatát érjük el. Össze tudjuk hasonlítani az árakat, el tudjuk olvasni más vásárlók véleményét, és ki tudjuk szállíttatni a megvásárolt terméket. 

Ehhez persze szükséges az is, hogy valamilyen módon rendezzük a számlát. Egyre gyakoribb, hogy online fizetjük ki a terméket egy olyan biztonságos fizetési megoldással, mint a BizPay által kínált E-Commerce szolgáltatás. Bár sok helyen élhetünk még az utánvétes fizetéssel, azaz a termék megérkezésekor, a futárnál fizetünk készpénzzel vagy bankkártyával. Ez utóbbi esetében egy mobil terminál vagy Tap on Mobile megoldás teszi lehetővé a fizetést, amiben a BizPay szintén jó megoldásokat nyújt. 

 

Mit jelent az E-Commerce szolgáltatás?

 

Az E-Commerce olyan szolgáltatás, ami lehetővé teszi a webáruház-üzemeltetőnek, hogy a vásárlói bankkártyával tudjanak fizetni nála. A vásárlókban persze felmerülhet a kérdés, hogy ez mennyire biztonságos? Biztos-e, hogy csak a vásárlás összegét emelik le a számláról? Nem férnek-e hozzá mások a számlához?

Egy megbízható pénzügyi szolgáltató esetében ezek garantáltan biztosítva vannak, hiszen titkosítva jelennek meg a bankkártyaadatok. Vagyis csak az adott tranzakció esetén használja a bankkártyát, amihez csak az adott fizetés során adjuk meg az adatokat. 

Miért előnyös az E-Commerce webáruház üzemeltetőknek?

Az E-Commerce közel 80 ismert webshophoz integrálható, mint például a WooCommerce, a Shopify, a Shoprenter és az UNAS. Ha egyedi fejlesztésű webáruházzal rendelkezel, ehhez is egyszerűen integrálható a JSON API-n keresztül. Ha rendelkezel CRM- és vállalatirányítási rendszerrel, van lehetőség az ezekkel való összekapcsolásra is. A tranzakciók feldolgozásának követéséhez átlátható adminisztratív felületet biztosít, illetve személyre szabhatod a biztonsági beállításokat. Az elszámolás a tranzakciót követő napon megtörténik, és számtalan devizanemben lehetséges. Vállalkozásod bármely EU-s bankszámlájára kérheted az összeg kiutalását. A szolgáltatáshoz tartozik egy MyPortál nevű, interneten elérhető fiók, amelyben részletes információk és kimutatások állnak a rendelkezésedre a vállalkozásod pénzügyi folyamatairól.

Ha tehát webáruház-üzemeltetőként olyan biztonságos online fizetési megoldást választanál, amivel a vásárlóid is elégedettek lesznek, vedd fel a kapcsolatot a BizPay szakembereivel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés