Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Francia kokainistát fogtak Kisvárdán

| 2018. 05. 12. | 11:45:00
Elintézte a dombrádi benzinkutat.
Francia kokainistát fogtak Kisvárdán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrse garázdaság, rongálás, lopás és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 24 éves francia állampolgár ellen.

A külföldi férfi február 7-én a hajnali órákban betörte egy dombrádi benzinkút üzlethelyiségének kirakatüvegét, amiért nem tudott tankolni (ugyanis a kút nem volt nyitva). Rövid idővel később egy papi ingatlan ajtaját feszítette ki, majd az épületbe bejutva egy mobiltelefont tulajdonított el. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit néhány órán belül Kisvárdán elfogták. Az intézkedés során az általa vezetett személygépkocsiból

hét csomagban összesen 16,8 gramm kábítószergyanús anyagot, – az elvégzett igazságügyi vegyészszakértői vélemény alapján – kokaint foglaltak le. Az eljárás adatai szerint a kokain jelenléte a külföldi férfi vizeletében is kimutatható volt. A rendőrök a járműben a papi ingatlanról eltulajdonított mobiltelefont is megtalálták és lefoglalták. A rendőrőrsre előállított férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerte a bűncselekmények elkövetését.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés