Hirdetés

Francia kokainistát fogtak Kisvárdán

szabolcsihir.hu

2018.05.12. 09:45

Francia kokainistát fogtak Kisvárdán

Elintézte a dombrádi benzinkutat.

Hirdetés

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrse garázdaság, rongálás, lopás és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 24 éves francia állampolgár ellen.

A külföldi férfi február 7-én a hajnali órákban betörte egy dombrádi benzinkút üzlethelyiségének kirakatüvegét, amiért nem tudott tankolni (ugyanis a kút nem volt nyitva). Rövid idővel később egy papi ingatlan ajtaját feszítette ki, majd az épületbe bejutva egy mobiltelefont tulajdonított el. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit néhány órán belül Kisvárdán elfogták. Az intézkedés során az általa vezetett személygépkocsiból

hét csomagban összesen 16,8 gramm kábítószergyanús anyagot, – az elvégzett igazságügyi vegyészszakértői vélemény alapján – kokaint foglaltak le. Az eljárás adatai szerint a kokain jelenléte a külföldi férfi vizeletében is kimutatható volt. A rendőrök a járműben a papi ingatlanról eltulajdonított mobiltelefont is megtalálták és lefoglalták. A rendőrőrsre előállított férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerte a bűncselekmények elkövetését.

A nyomozó hatóság a 24 éves gyanúsítottat őrizetbe vette, és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a bíróság elrendelt, és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott. A rendőrség a büntetőeljárást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte a Kisvárdai Járási Ügyészségnek.
KisvárdaDombrádkokain

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés