Hirdetés

Hirdetés

Fellélegezhetnek a kisvárdai autósok

Szabolcsihír

2019.01.28. 10:45

Fellélegezhetnek a kisvárdai autósok
Fotó: police.hu

Leáldozott a fosztogatók csillaga.

Hirdetés

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai január 25-én elfogták azt a két kisvárdai férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy hét alatt öt gépkocsit törtek fel a város területén. Elsősorban készpénzt vittek el a járművekből, de volt, amikor navigációs rendszerrel vagy édességekkel távoztak a helyszínről.

A férfiakat a délutáni órákban Kisvárda egyik utcájában igazoltatták a rendőrök, nem sokkal azután, hogy ismét feltörtek egy gépkocsit.

A gyanúsítottaknál a rendőrök megtalálták és lefoglalták az utolsó bűncselekmény elkövetéséből származó zsákmányt. A rendőrkapitányságra előállított 26 éves P. Józsefet és a 30 éves P. Gergőt lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, mindketten beismerő vallomást tettek. Alig két hónappal korábban a rendőrök P. Józsefet lopás miatt gyanúsítottként már kihallgatták, akkor egy kerékpárral közlekedő férfi pénztárcáját tulajdonította el. A nyomozás adatai szerint a férfi további, Kisvárdán elkövetett, vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

A nyomozók a gyanúsítottakat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a Nyíregyházi Járásbíróság január 26-án elrendelt.
Kisvárdaautófeltörés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés