Szerszámgépeket loptak egy kisvárdai építkezésről

police.hu

2020.05.19. 08:56

Szerszámgépeket loptak egy kisvárdai építkezésről
A rendőrség várja azok jelentkezését, akik felismerik a képen látható férfit. (Fotó: police.hu)

Az okozott kár eléri az egymillió forintot.

Hirdetés

Hirdetés

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kisvárdai Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint eddig ismeretlen férfi április 26-án virradóra

egy kisvárdai épülő félben lévő vasútállomáson az egyik lezárt szerszámos ládából egymillió forint értékben szerszámgépeket és egy gázpalackot tulajdonított el.

Az elkövető a lopott gázpalackot egy Nyíregyháza felől Záhony irányába tartó személyvonatra felszállva vitte el, míg a többi értéktárgyért később robogóval tért vissza a helyszínre.  

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képen látható, eddig ismeretlen személyazonosságú férfit, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (4600 Kisvárda, Somogyi Rezső utca 5-7.), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.
lopásKisvárda

Szóljon hozzá!

Hirdetés