Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Társa is lehetett a nyírmihálydi nőrablás gyanúsítottjának

| 2020. 05. 29. | 10:37:00
V. M. többször volt már büntetve erőszakos bűncselekményekért.
Társa is lehetett a nyírmihálydi nőrablás gyanúsítottjának
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy hónapra elrendelte a Mátészalkai Járásbíróság május 28-án annak a nyírábrányi férfinak az előzetes letartóztatását, aki erőszakkal vitte el otthonából volt élettársát május közepén. V. M. ellen fegyveresen elkövetett személyi szabadság megsértése és magánlaksértés bűntettek gyanújával nyomoznak.
A bíróság arról tájékoztatott, hogy a visszaeső, erőszakos bűncselekményekért korábban többször büntetett férfit a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és a bizonyítás akadályozásának veszélye miatt tartóztatták le. Amennyiben bűnösnek találják, V. M.-t akár 7 és fél évig terjedő szabadságvesztés is fenyegeti.

A rendőrség eddigi adatai szerint a férfi februárig élt a nővel, amikor utóbbi a kapcsolat megromlása miatt az édesanyjához költözött Nyírmihálydiba. V. M. többször próbált közeledni, de az asszony nem akart békülni. Május 17-én, a hajnali órákban a férfi egy ismeretlen társával maszkban tört rá a két nőre, a gyanú szerint V. M. egy vasrúddal a kezében kihúzta a tiltakozó sértettet a házból, autóba tuszkolta, majd először Nyírábrányba, onnan Turára vitte. Ott találta meg őket a rendőrség.

A gyanúsított ismeretlen társát jelenleg keresik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés