Feltörték, majd kirámolták az öltözőszekrényt Nyírbátorban

Szabolcsihír

2020.08.12. 09:23

Feltörték, majd kirámolták az öltözőszekrényt Nyírbátorban
Fotó: police.hu

A strandon lopott a helyi páros.

Hirdetés

Hirdetés

A rendőrök néhány órán belül azonosították, és lakóhelyén elfogták azt a párt, amelyik a nyírbátori strandon lopott.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Cs. Zs. 31 éves és O. R. Z.-né 23 éves nyírbátori lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint a pár augusztus 9-én délután a nyírbátori strandfürdőn feltört egy öltözőszekrényt, amiből pénztárcát, készpénzt, személyes okmányokat, bankkártyát, valamint egy gépkocsi indítókulcsát eltulajdonították.

A zsákmánnyal távozni készültek, amikor megláttak egy pléden őrizetlenül hagyott hátizsákot, és azt is eltulajdonították. Miután kiszedték belőle a készpénzt, a táskát a fürdő melletti erdőben elrejtették. A bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül azonosították, és nyírbátori lakóhelyükön elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit.

A férfit és a nőt a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók Cs. Zs.-t - aki már 19 alkalommal volt büntetve - őrizetbe vették, indítványozták előzetes letartóztatását az illetékes ügyészségnél. O. R. Z.-né a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.
lopásNyírbátorstrandfürdő

Hirdetés

Szóljon hozzá!