Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Halálos baleset Nagycserkesznél – betelt a pohár

| 2022. 02. 08. | 18:35:00
Letartóztatták az autóst, aki volt már büntetve.
Halálos baleset Nagycserkesznél – betelt a pohár
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A bűnismétlés veszélye miatt előzetes letartóztatásba helyezte a Nyíregyházi Járásbíróság azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint halálos balesetet okozott február 6-án Nagycserkesz közelében. A bíróság a február 8-i végzésről beszámolva azt írta, a nem jogerős határozat szerint T. Cs. R. 30 napra kerül letartóztatásba halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés és segítségnyújtás elmulasztása bűntettek miatt.

A megalapozott gyanú szerint a már büntetett férfi a hajnali órákban – két utassal az autójában – ittasan, nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett a 36-os főúton. Egy éles jobbkanyarban a gépkocsi kisodródott, fának ütközött, és felborult. Az egyik utas a kocsiból kiesve olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik utas a sofőrrel együtt könnyebb sérüléssel megúszta a balesetet. Ők ketten segítségnyújtás nélkül távoztak, de 300 méterrel odább rendőrökbe futottak, akik visszakísérték őket a helyszínre.

T. Cs. R. volt már büntetve ittas vezetésért és engedély nélküli vezetésért, ráadásul jelenleg is folyik ellene büntetőeljárás hasonló okból.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés