Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fáskamrában bujkált a nyíregyházi tolvaj

| 2022. 09. 06. | 10:38:00
Benzinmotoros biciklit is lopott.
Fáskamrában bujkált a nyíregyházi tolvaj
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse lopás gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen, aki augusztus 4-én Nyíregyházán, az egyik lakótelepen található parkolóból ellopott egy Polymobil típusú benzinmotoros kerékpárt, amivel közel százezer forint kárt okozott a tulajdonosnak – közölte a police.hu.

A rendőrök rövid időn belül megállapították, hogy a lopással, valamint további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is T. D. 18 éves nyíregyházi lakos hozható összefüggésbe. Az érkerti nyomozók több lopás elkövetése miatt folyamatban lévő büntetőügyet egyesítettek, és a rendelkezésükre álló bizonyítékok értékelése után megalapozottá vált a gyanú, hogy a bűncselekményeket a fiatal követte el.

A férfi felkutatása azonban nem sikerült, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene. A nyomozók végül a szökésben lévő férfit szeptember 2-án egy nyíregyházi ingatlanon álló fáskamrában fogták el, ahol napokig bujkált.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányságon előállítása után 9 rendbeli lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki gyanúsítottként. A vagyon elleni bűncselekményeket Nyíregyházán követte el, a kerékpár ellopása mellett hét személygépkocsi utas- és csomagteréből tulajdonított el különböző értéktárgyakat, köztük szerszámokat, szerszámgépeket, ruhaneműket, valamint egy nyíregyházi ingatlanon lévő garázsból szintén szerszámgépeket és némi aprópénzt vitt el.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés