Hirdetés

Hirdetés

Baleset gyanúsítottját keresik a nyíregyházi rendőrök

szabolcsihir.hu

2022.10.11. 10:22

Baleset gyanúsítottját keresik a nyíregyházi rendőrök
Illusztráció (Fotó: Freepik)

Azok jelentkezését is várják, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek.

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. Az eddig ismeretlen sofőr szeptember 30-án 16 óra 20 perc körül az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, kék színű, feltehetően Nissan típusú személygépkocsival közlekedett Nyíregyházán a Kemecsei úton a Sóstói út irányába.

Az ismeretlen járművezető a Kemecsei út 14. szám előtti egyenes útszakaszon áttért a szemközti sávba, ahol a vele szemben szabályosan közlekedő autó bal oldali visszapillantó tükrét letörte. A baleset következtében a letört tükör darabjai a nyitott ablakon keresztül nekicsapódtak vétlen járművezetőnek, aki könnyű sérülést szenvedett. A baleset után az ismeretlen járművezető a helyszínt megállás, és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta – számolt be a police.hu.

A rendőrség várja az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről, illetve a jármű vezetőjének személyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívó számon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.
balesetNyíregyházaismeretlen tettessegítségnyújtás elmulasztása

Hirdetés

Hirdetés