Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ivott, és jogosítvány nélkül vezetett a kisvárdai férfi

| 2022. 10. 14. | 13:16:00
Rajta kívül még ketten vezettek engedély nélkül Szabolcsban.
Ivott, és jogosítvány nélkül vezetett a kisvárdai férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Október 13-án a kisvárdai rendőrök egy közúti közlekedési baleset után vontak intézkedés alá egy kisvárdai lakost. A rendőrök a 39 éves járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket jelzett. A férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezett, ezért a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. Az ittas járművezetés elkövetése miatt pedig külön eljárás indult – tudatta a police.hu.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást egy 23 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi a városban közlekedett egy autóval október 13-án. Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy a járművezető a gépjármű vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkezik, ezért előállították a rendőrkapitányságra, és szabálysértési őrizetbe vették.

Szintén október 13-án vontak intézkedés alá egy 46 éves kállósemjéni lakost a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrsének munkatársai. A rendőrök megállapították, hogy a az autóval közlekedő férfi a gépjármű vezetéséhez érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkezik, ezért előállították a rendőrkapitányságra, és szabálysértési őrizetbe vették.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés