Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kendertermést foglaltak le Szabolcsveresmarton

| 2022. 10. 14. | 14:47:00
Két férfit hallgattak ki a rendőrök.
Kendertermést foglaltak le Szabolcsveresmarton
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szabolcsi és a kisvárdai rendőrök kábítószer birtoklásának gyanúja miatt szervezték meg két szabolcsveresmarti férfi elfogását – közölte a police.hu. Az egyenruhások mindkét férfi lakóhelyén október 12-én végeztek kutatást.

N. Zs. O. 24 éves szabolcsveresmarti otthonában egy tő kifejlett, közel másfél méter magas vadkendert, valamint 136,2 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő száraz növényi származékot foglaltak le.

A nyomozás szerint a férfi azért tartott otthonában marihuánát, mert azt rendszeresen fogyasztotta. A nyomozók L. G. Zs. 31 éves szabolcsveresmarti lakóhelyén 224,5 gramm mennyiségű marihuána gyanúját keltő száraz növényi származékot foglaltak le, amelyet a gyanúsított befőttesüvegekben a kertben elásva tárolt, valamint digitális mérleget, növényőrlőt és a tiltott szer fogyasztásához használt pipát foglaltak le.

Az elvégzett gyorsteszt mindkét férfi szervezetében kábítószer-hatóanyag jelenlétét mutatta ki, és alátámasztotta a kábítószer-fogyasztás gyanúját.

A rendőrök mindkét férfit előállították a Kisvárdai Rendőrkapitányságra, és mindkettőjüket kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanújával hallgatták ki. A büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhetnek.  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés