Hirdetés

Egy ütés, és mehetsz a bíróságra!

2015.08.23. 17:12

Egy ütés, és mehetsz a bíróságra!

Önuralom, önfegyelem, fiatalok!

Hirdetés

A balmazújvárosi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 31 éves férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint ököllel megütötte a sértettet. Súlyos testi sértés miatt folytatott nyomozást a 31 éves R. Károllyal szemben.

A férfi 2015. július 11-én 2 óra körül egy balmazújvárosi szórakozóhely előtt veszekedni kezdett egy lánnyal, akit a testvére meg akart megvédeni, ezért közéjük állt. A 31 éves férfi ekkor a 25 éves sértettet nagy erővel, ököllel megütötte, amitől a fiatalember a földre esett. Nővére telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját. A helyszínre érkező rendőrök R. Károlyt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A járőrök mentőt hívtak a bántalmazott férfihez, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A helyi lakos gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A balmazújvárosi nyomozók a férfival szemben folytatott nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes járási ügyészségnek.

Hirdetés

Hirdetés