Hirdetés

Nagyon sokan keresték fel a Nyíregyházi Egyetem standját

Szabolcsihír

2018.01.22. 13:35

Nagyon sokan keresték fel a Nyíregyházi Egyetem standját
Illusztráció: Máté János

Az Educatio kiállítás tízezreket vonzott.

Hirdetés

Idén is több ezer érdeklődő látogatott el a budapesti Educatio oktatási kiállításra, melyen a Nyíregyházi Egyetem népzenei műsorral is fellépett, a megnyitót követően a Zenei Intézet oktatói és hallgatói mutatták be műsorukat, közben Ferencziné dr. Ács Ildikó oktatási rektorhelyettes mutatta be a nyíregyházi intézményt és oktatási kínálatát.

A végéhez közeledik a 2018-as felvételi visszaszámlálás, immáron alig két hetük van a diákoknak, hogy a február 15-ei határidőig jelentkezzenek a felsőoktatási intézményekbe.

A Nyíregyházi Egyetem 2018-as oktatási kínálata, immár közel százféle szakból áll. Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően a Nyíregyházi Egyetem az idén is részt vett kiállítóként az Educatio 2018 Oktatási Szakkiállításon január 18-19-20-án a budapesti Hungexpon.

A szervezők tájékoztatása szerint idén is megdőlt a látogatói rekord, több mint ötvenezer látogató vett részt az eseményen.

Az eseményen az érdeklődők felvilágosítást kaphattak az egyetem által meghirdetett képzésekről, továbbtanulási lehetőségekről, az elérhető hallgatói ösztöndíjakról és külföldi tanulmányutakról, a duális képzési formákról valamint az egyetem hallgatói életébe is betekintést nyerhettek, hiszen

a standon nem csak oktatók, az egyetem szakemberei, hanem hallgatók is jelen voltak és segítettek minden érdeklődőnek egyúttal Nyíregyháza nevezetességeit is népszerűsítették.

A Nyíregyházi Egyetem megjelenése méltón prezentálta az intézmény sokszínű képzési kínálatát, amit látványos programokkal is gazdagítottak. A három napos kiállítás első napján a megnyitót követően a Zenei Intézet oktatóinak műsora volt látható majd a campus standjánál zenéltek és énekeltek.

Az egyetemmel karöltve részt vett a programon a LEGO Manufacturing Kft., akik nem csak bemutatták a nyíregyházi LEGO gyár működését, de látványosabbá és interaktívvá is tették a megjelenést.  A standon az igen népszerű hivatásos repülőgép- vezetői képzést az egyetemen végzett pilóták és a Tréner Kft. munkatársai mutatták be.  

 

A Nyíregyházi Egyetem 2018-as évben meghirdetett képzéseiről, a felvételi eljárás tudnivalóiról az egyetem honlapján a www.nye.hu oldalon, valamint a felvi.hu oldalon is tájékozódhatnak az érdeklődők.

Nyíregyházi Egyetemeducatio kiállítás

Hirdetés

Hirdetés