Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felismeri ezt a férfit? Nem, nem körözik! Lerajzolták.

| 2018. 02. 23. | 11:36:00
A humorista örül, hogy a fogyása után készült róla a karikatúra.
Felismeri ezt a férfit? Nem, nem körözik! Lerajzolták.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Torrente, Buffon, Orosz Gyuri. Három név és ami közös bennük, hogy Hudi Dániel mindhármukról karikatúrát készített. A szegedi karikaturista a Kanári-szigeteken született, ezért sem véletlen a számtalan spanyol kötődésű sztárról készült rajza.

Torrentével és családjával személyes kapcsolatot ápol, egész pontosan Santiago Segura a róla készült karikatúrát kapta születésnapjára az unokaöccseitől. A munkáit Brett Ratner a X-men filmek producere is elismerte.

Elsősorban sportolókról készít realisztikus karikatúrákat, amelyeket sportújságok előszeretettel használnak fotó helyett, de mostanában magyar kedvenceiről is készít képeket. Gregor József portréját a Szegedi Nemzeti Színházban állították ki, a Gregor József emlékterem öltözőjében.

Elárulta: Orosz György a kedvenc humoristája, így egyértelmű volt, hogy róla is készít egy képet.

Régóta figyelem Dani munkásságát, de csak remélni mertem, hogy egyszer készít rólam is egy karikatúrát - mondta a Nyíregyházán is gyakran fellépő Orosz György. – Tudom, hogy nem dolgozik felkérésre, mindig ő dönt arról, kit szeretne egy kicsit másképp megmutatni. Amikor kitette a képet a közösségi oldalára, nagyon örültem, és alaposan végignéztem a portrét, kíváncsi voltam, vajon milyennek lát egy grafikus, milyen hibákat fedezett fel rajtam. Jó lenne, ha azok az emberek, akiket én is kikarikírozok a stand up műsoraimban, szintén meglátnák a hibáikat. Daniban még az is tetszik, hogy finoman és nagyon elegánsan nyúl a a lerajzolt emberek testi hibáihoz, így egyáltalán nem sértő a kép.

Terveim között szerepel, hogy tovább képezzem magam. Sok új ötletem van, szeretném magam többféle technikában kipróbálni - reagált Hudi Dániel, aki elárulta: szívesen dolgozna olyan újságoknak, melyek szívesen jelentetnék meg karikatúráit ismert emberekről.

Orosz Gyuriról szerencsére már akkor készítettem képet, amikor lefogyott így nem kellett változtatni a karikatúrán - tette hozzá a karikaturista, akinek most egy olyan magyar sztárt kellett újrarajzolnia, aki hatalmas átalakuláson, fogyáson ment át mostanában.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés