Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Beszélgessen Nyíregyházán a viszkissel

| 2018. 03. 19. | 13:59:00
Bármit kérdezhet tőle.
Beszélgessen Nyíregyházán a viszkissel
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ambrus Attila sokszínű életét osztja meg a hallgató közönséggel egy interaktív előadás keretén belül. A jó hír, hogy bárki bármit kérdezhet tőle Nyíregyházán.

Egy átfogó történetre kell számítani a nehéz gyerekkorától, a kalandos bankrablásokon át, a hasznosan eltöltött börtön éveken keresztül napjainkig.

Ez a történet egyszerre szól egy szülők nélküli gyerekről, egy kitartó székely hokisról, egy rendőrökkel packázó bankrablóról, és egy hétköznapokat megélt keramikusról.

Beszámol a Viszkis című film kulisszáiról, és arról, milyen érzés ma visszanéznie akkori karakterét. A közönséggel együtt keresi a hogyanokat és miérteket, egy rendhagyó előadás, beszélgetés keretein belül.

Attila, élete során tett olyan dolgokat amik tény és való, hogy megkérdőjelezhetőek de így vagy úgy a világ minden pontján ismerik a története nyilvános részleteit. Cikkek, könyvek, dokumentumfilmek és most akciófilm is készült róla, ami után elmondhatja, hogy a mozikat is robbantott. Nem volt soha ilyen nagy sikerű film még Magyarországon és te találkozhatsz a film ihletőjével.

A résztvevők egy nagyon izgalmas, olykor vicces, de roppant tanulságos, szórakoztató történet részesei lehetnek. Természetesen lesz lehetőség könyv és kerámia vásárlásra, fényképezkedésre és dedikálásra az esemény végén.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés