Hirdetés

Hirdetés

Beszélgessen Nyíregyházán a viszkissel

facebook.com

2018.03.19. 12:59

Beszélgessen Nyíregyházán a viszkissel
Fotó: facebook.com

Bármit kérdezhet tőle.

Hirdetés

Ambrus Attila sokszínű életét osztja meg a hallgató közönséggel egy interaktív előadás keretén belül. A jó hír, hogy bárki bármit kérdezhet tőle Nyíregyházán.

Egy átfogó történetre kell számítani a nehéz gyerekkorától, a kalandos bankrablásokon át, a hasznosan eltöltött börtön éveken keresztül napjainkig.

Ez a történet egyszerre szól egy szülők nélküli gyerekről, egy kitartó székely hokisról, egy rendőrökkel packázó bankrablóról, és egy hétköznapokat megélt keramikusról.

Beszámol a Viszkis című film kulisszáiról, és arról, milyen érzés ma visszanéznie akkori karakterét. A közönséggel együtt keresi a hogyanokat és miérteket, egy rendhagyó előadás, beszélgetés keretein belül.

Attila, élete során tett olyan dolgokat amik tény és való, hogy megkérdőjelezhetőek de így vagy úgy a világ minden pontján ismerik a története nyilvános részleteit. Cikkek, könyvek, dokumentumfilmek és most akciófilm is készült róla, ami után elmondhatja, hogy a mozikat is robbantott. Nem volt soha ilyen nagy sikerű film még Magyarországon és te találkozhatsz a film ihletőjével.

A résztvevők egy nagyon izgalmas, olykor vicces, de roppant tanulságos, szórakoztató történet részesei lehetnek. Természetesen lesz lehetőség könyv és kerámia vásárlásra, fényképezkedésre és dedikálásra az esemény végén.

Jegyinformáció:
Belépőjegy ára: 2 500 Ft
Jegyek elővételben korlátozott számban és az előadás előtt a helyszínen.
Személyes elővétel: Ticketline Jegyiroda, Nyíregyháza, Benczúr tér 6. Földszint, Kapucsengő: Aranyszál
Telefonszám: +36-70/289-2913
Facebook: facebook.com/ticketline.jegyiroda
Nyíregyházaviszkis rabló

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés