Hirdetés

Hirdetés

Profi kerékpárosok lepik el Nyíregyházát

2019.07.16. 13:39

Profi kerékpárosok lepik el Nyíregyházát
(Videó: Simon Péter, v4kerekparverseny.hu)

Vásárosnaményból indulnak a sportolók.

Hirdetés

Idén két versenyt rendeznek a Visegrad 4 Special Series keretében Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, így 23 külföldi klub, 150 profi versenyző és több száz kísérő látogat Nyíregyházára, hogy részt vegyenek Magyarország legrangosabb kerékpáros megmérettetésén.

Az első verseny mezőnye július 20-án, szombaton nem sokkal dél után egy úgynevezett lassú rajttal startol Vásárosnaményból, majd Beregsurány, Tarpa, Gulács, Jánd, Kisvárda, Nyírbogdány, Kemecse érintésével Sóstón át érkeznek Nyíregyházára, és a belvárosban négy kört tekernek le. A nagyszámú versenyző és kísérőstábjuk miatt szombaton 15 órától útlezárásokra és forgalomelterelésekre kell számítani a megyeszékhelyen, a verseny a buszjáratok útvonalát is érinteni fogja.

A második verseny mezőnye július 21-én, vasárnap rajtol Vásárosnaményból, majd 171,4 kilométer megtétele után Ibrányban ér célba. A túra útvonala: Ilk, Gemzse, Szabolcsbáka, Anarcs, Kisvárda, Kemecse, Vasmegyer, Tiszarád, Nagyhalász, Nyíregyháza-Sóstóhegy, Nyíregyháza, Nyírtelek, Rakamaz, Tímár, Szabolcs, Balsa, Gávavencsellő és Paszab, majd megérkeznek Ibrányba, ahol négy kört tesznek még meg a célba érkezés előtt. Nyíregyházán útlezárásokra kell számítani 13 óra 45 perctől.

NyíregyházaVásárosnaménykerékpárverseny

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés