Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megtörten búcsúznak a Mallorcán elhunyt kisvárdai diáktól tanárai

| 2019. 10. 31. | 09:10:00
Gyűjtést szerveztek a család számára.
Megtörten búcsúznak a Mallorcán elhunyt kisvárdai diáktól tanárai
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„Megtört szívvel és mély fájdalommal tudatjuk, hogy végzős diákunk, a jó barát, a kiváló versenyző, matematika tagozatos tanuló, Mihály tragikus körülmények között örökre itt hagyott bennünket. A család és az osztály gyászában osztozunk, emlékét örökre megőrizzük” – jelent meg a Mallorcán holtan talált 18 éves fiú iskolájának közösségi oldalán.

Tanárai is megemlékeztek róla, egyikük szerint Misi kimagaslóan tehetséges diák volt, akit szerettek az osztálytársai. Az érettségire lelkiismeretesen készült, könyveit még a nyaralásra is magával vitte.

Misinek és testvérének múlt héten veszett nyoma Mallorcán. A szálloda jelentette be két vendégük eltűnését. A 18 éves fiú holttestét kedden találták meg. Egyelőre nincsen hivatalos információ arról, mi történhetett a testvérpárral, ám a szemtanúk szerint egy hullám sodorhatta el a két fiatalt. Nővérét, Katalint továbbra is keresik.

[Beillesztett cikk: Holtan találták a Mallorcán eltűnt kisvárdai testvérpár egyikét]

Ez a szörnyű tragédia azon túl, hogy lelkileg rendkívüli módon megviseli a szülőket és az egész családot, anyagilag is nagy terheket ró rájuk. A szülők kiutazása, külföldön tartózkodása, a hivatalos eljárások, illetve hazahozataluk nagy anyagi vonzattal járnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés