Hirdetés

Megtörten búcsúznak a Mallorcán elhunyt kisvárdai diáktól tanárai

szabolcsihir.hu

2019.10.31. 08:10

Megtörten búcsúznak a Mallorcán elhunyt kisvárdai diáktól tanárai
(Fotó: Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium hivatalos Facebook-oldala)

Gyűjtést szerveztek a család számára.

Hirdetés

Hirdetés

„Megtört szívvel és mély fájdalommal tudatjuk, hogy végzős diákunk, a jó barát, a kiváló versenyző, matematika tagozatos tanuló, Mihály tragikus körülmények között örökre itt hagyott bennünket. A család és az osztály gyászában osztozunk, emlékét örökre megőrizzük” – jelent meg a Mallorcán holtan talált 18 éves fiú iskolájának közösségi oldalán.

Tanárai is megemlékeztek róla, egyikük szerint Misi kimagaslóan tehetséges diák volt, akit szerettek az osztálytársai. Az érettségire lelkiismeretesen készült, könyveit még a nyaralásra is magával vitte.

Misinek és testvérének múlt héten veszett nyoma Mallorcán. A szálloda jelentette be két vendégük eltűnését. A 18 éves fiú holttestét kedden találták meg. Egyelőre nincsen hivatalos információ arról, mi történhetett a testvérpárral, ám a szemtanúk szerint egy hullám sodorhatta el a két fiatalt. Nővérét, Katalint továbbra is keresik.

Ez a szörnyű tragédia azon túl, hogy lelkileg rendkívüli módon megviseli a szülőket és az egész családot, anyagilag is nagy terheket ró rájuk. A szülők kiutazása, külföldön tartózkodása, a hivatalos eljárások, illetve hazahozataluk nagy anyagi vonzattal járnak.

Az iskola kéri mindazokat, akik szeretnének és lehetőségük van segíteni közvetlenül az édesanya számlaszámára utalva tehetik meg:
Erstebank - Petró Katalin
11991119-95130936-00000000
A közleménybe kérik a következőt beírni: Kata és Misa
KisvárdaelhunytMallorca

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés