Hirdetés

Szerződést bontottak a Kisvárda vezetőedzőjével

szabolcsihir.hu

2019.10.08. 18:06

Szerződést bontottak a Kisvárda vezetőedzőjével
(Fotó: kisvardafc.hu)

Különböztek a klubvezetés és a vezetőedző futballról alkotott elképzelései.

Hirdetés

Hirdetés

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Kisvárda Master Good csapatát üzemeltető Várda Labdarúgó Kft. vezetősége Miriuta Lászlóval október 8-án - olvasható a klub honlapján.

A Kisvárda közleménye:
„A mai nappal közös megegyezéssel szerződést bontottunk vezetőedzőnkkel, Miriuta Lászlóval. Klubunk és a vezetőedző futballról alkotott elképzelései különböztek, és elébe szeretnénk annak menni, hogy a felek között kialakult korrekt viszonyt a későbbiekben valami megfertőzze. A keddi megbeszélés után úgy döntöttünk, hogy megköszönve Miriuta László nálunk végzett munkáját, elválnak az útjaink egymástól. Egyúttal ezzel is lehetőséget biztosítunk Miriuta Lászlónak, hogy a csapatunkkal elért jó eredményeket meglovagolva, a későbbiekben, akár már a közeljövőben új csapatot találjon magának. Ehhez és a további karrierjéhez is nagyon sok sikert kívánunk.”

Miriuta László ehhez annyit tett hozzá: „Sajnálom, hogy így alakult, de szeretném megköszönni a lehetőséget, amit Kisvárdán kaptam. Sok sikert kívánok a továbbiakban a csapatnak és a klubnak is, kívánom a szurkolóknak, hogy a folytatásban is sok örömüket leljék a csapat szereplésében.”

A hét első, kedd délutáni edzését Kocsis János és Bodnár László assisztensedzők valamint Szabó Attila kapusedző irányította.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés