Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A pátrohai nő fél órára zárta be. Őt 15 évre is bezárhatják

| 2019. 11. 28. | 11:34:00
Rablás és személyi szabadság megsértése Kisvárdán.
A pátrohai nő fél órára zárta be. Őt 15 évre is bezárhatják
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hosszú időre fegyházba küldené az ügyészség azt a nőt, aki egy idős nénit bezárt a fürdőszobájába, majd elvette a telefonját és az iratait.

A Kisvárdai Járási Ügyészség vádirata szerint a harmincas éveiben járó pátrohai nő november 14-én délelőtt azzal az ürüggyel, hogy vécére kell mennie, bejutott Kisvárdán az egyedül élő idős sértett néni házába. A néni megmutatta neki a fürdőszobát, és ott magára hagyta. A vádlott ezt követően behívta a nénit a fürdőbe azzal, hogy csöpög a csap, nézze azt meg. Ahogy az idős sértett belépett a helyiségbe, a vádlott azonnal kifutott onnan a lakásba, a fürdőszoba ajtaját pedig kulcsra zárta.

Átkutatta a néni táskáját, elvette a telefonját és iratait, majd távozott a helyszínről.

Az idős sértett kb. fél órát volt bezárva a fürdőszobába, majd kiabálását meghallotta az egyik szomszédja, aki kiengedte. A vádlottat a rendőrség még aznap délután elfogta és őrizetbe vette.

A vádlott letartóztatásban várja az eljárás befejezését. Az ügyészség rablás és személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja a vádlottat, aki ezekért a bűncselekményekért közel 15 évig terjedő fegyházbüntetést kaphat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés