A Kisvárda kapusa visszatérés helyett visszavonult

MTI

2020.01.07. 13:58

A Kisvárda kapusa visszatérés helyett visszavonult
(Fotó: kisvardafc.hu)

Felipe többé nem lép pályára.

Hirdetés

Hirdetés

Felipe, a labdarúgó OTP Bank Ligában hetedik helyen álló Kisvárda brazil kapusa levélben értesítette klubját arról, hogy nem tér vissza Magyarországra, mert befejezi pályafutását. Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója a közmédiának január 7-én úgy nyilatkozott, hogy a játékos január 3-án küldött levelében értesítette a klubot döntéséről.

– Az volt a problémám, hogy nem abban az időpontban közölte ezt velünk, amikor ő már érezte, hogy nem akar visszajönni, tehát december közepén, amikor még lett volna időnk felkészülni a kialakult helyzetre – fogalmazott Révész, aki azt is elmondta, hogy a kapus indoklását el tudja fogadni, és megérti a csapat vezetősége. Tájékoztatása szerint Felipe nem akar más csapathoz igazolni, nem azért megy el, hogy több pénzt keressen, hanem arról van szó, hogy túl van már pályafutása zenitjén és szeretne a jövőben a családjára figyelni. A 35 éves dél-amerikai futballista távozása komoly érvágás a Kisvárdának. Révész szerint Felipe meghatározó alakja volt a csapatnak, olyan légiós, akire szükség van az NB I-ben, ezért most nem fogják tudni tökéletesen pótolni őt.

A januári átigazolási szezonban az együttesnél csak olyan magyar hálóőr szerződtetése jöhet szóba, aki szabadon igazolható. Mint megjegyezte, két-három megfelelő kapus van jelenleg, aki elérhető.
KisvárdaKisvárda FCFelipe

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés