Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elmarad két rendezvény a Nyíregyházi Egyetemen

| 2020. 03. 09. | 17:26:00
Döntöttek.
Elmarad két rendezvény a Nyíregyházi Egyetemen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Március 9-én megalakult és ülésezett a Nyíregyházi Egyetem Operatív Törzse.

Az egyetemi dolgozók, hallgatók egészségének védelme érdekében a magyarországi és a helyi koronavírussal kapcsolatos intézkedésekhez csatlakozva úgy döntöttek, március végéig szüneteltetik az intézményi közösségi rendezvények megtartását.

Így elmarad a március 10-re tervezett összdolgozói fórum, melyet egy későbbi időpontban tartanak meg. Ugyancsak elmarad a március 12-re tervezett március 15-i ünnepség is. Ezen a rendezvényen adták volna át az idén jubiláló kollégák törzsgárda okleveleit, ám az oklevelek átadásának időpontját egy későbbi időpontra helyezte át a vezetés.

A Nyíregyházi Egyetem a koronavírusra és a vírusos időszakra tekintettel, prevenciós célzattal az egyetem nyolc épületének bejáratánál helyezett el kézfertőtlenítő eszközöket.

Korábban valamennyi egyetemi munkatárs és hallgató részére szöveges tájékoztató anyagot küldtek ki a vírussal és a védekezéssel kapcsolatban. Az intézmény, csakúgy, mint valamennyi felsőoktatási intézmény és közintézmény a fenntartói utasításnak megfelelően, fokozottan végez fertőtlenítést és takarítást az épületekben, illetve figyeli a dolgozók és a hallgatók egészségügyi állapotát. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés