Diplomaosztóra, évnyitóra készülnek a Nyíregyházi Egyetemen

Szabolcsihír

2020.07.31. 11:59

Diplomaosztóra, évnyitóra készülnek a Nyíregyházi Egyetemen
Fotó: Szabolcsihír

A gólyatábort is megtartják.

Hirdetés

Hirdetés

A szokásos formában indul 2020. szeptemberében a következő tanév – tájékoztatott a Nyíregyházi Egyetem rektora.

– Az intézmény vezetése figyelemmel kísérve a járványhelyzet aktuális állapotát, a jelenlegi információk alapján a szokásos formában tervezi indítani a 2020/2021-es tanévet – közölte Vassné dr. habil. Figula Erika.

Készülnek az augusztusi gólyatáborra, ahová várják az új hallgatók jelentkezését, valamint az ünnepi tanévnyitó és az elhalasztott diplomaosztó ünnepség szervezési munkálatai is javában folynak. 

A most záróvizsgázott hallgatók számára a vírushelyzet miatt elhalasztott diplomaosztót ősszel tartja meg az intézmény. A tervek szerint a Nyíregyházi Egyetemen szeptember 19-én lesz az ünnepályes diplomaosztó a "B" tanulmányi épület Kodály termében. 

A tanévnyitó ünnepséget ugyanitt, de korábban, szeptember 5-én rendezik. 

A most felvételt nyert hallgatók számára szervezett augusztusi gólyatáborról a Hallgatói Önkormányzati Testület, valamint az intézmény tájékoztató levelet küld a napokban, egyúttal informálja az új hallgatókat a beiratkozás és a tantárgyfelvétel pontos rendjéről is. 

A rektor azt is megjegyezte: az aktuális járványügyi helyzettől függően a tanév indításával kapcsolatos tervek, időpontok változhatnak.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés