Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha nyár, akkor Sóstón is piac

| 2022. 06. 08. | 14:03:00
Nyíregyháza szezonális vására a szökőkút közelében, megújult környezetben nyit.
Ha nyár, akkor Sóstón is piac
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ismét kinyit a sóstói piac, a szökőkút melletti területen. Megújult környezetben, június 10-étől, péntektől ismét vásárolhatunk a park öreg fáinak árnyékában.

Immár hetedik éve rendezik meg a piacot Sóstón, heti öt alkalommal: szerdától vasárnapig, délután 4 órától napnyugtáig. Helyi termelők, ipar- és népművészek kínálják itt portékáikat, tematikus rendben - tudta meg a Szabolcsihír Zajácz Barbarától, a NYÍRVV Nonprofit Kft. PR/Marketing munkatársától.

Ettől az évtől a piac árusai a vadonatúj, kétfunkciós térbútorokon kínálják termékeiket, melyek piac időben asztalként, egyébként pedig napvitorlával védett pihenőpadként funkcionálnak.

A vásársorozaton 3 tematikus értékesítési kör váltja egymást alkalomról alkalomra. A Búza téri piac árusai, az „Aranykapu” Népművészeti Egyesület iparművész- és népművész tagjai, valamint a Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum kataszterének tagjai színesítik a sóstói délutánok hangulatát.

A piac kísérőrendezvénye a nyíregyháziak és a városba érkező turisták egyik kedvence a „Zene Sóstón”, mely számos fellépővel kínál tartalmas kikapcsolódást a strandolásból hazatérőknek.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés