Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hosszú a bűnlajstroma az utcán dühöngő nyíregyházinak

| 2022. 06. 17. | 15:32:00
Mégsem kérnek rá elzárást. Elárulták, miért.
Hosszú a bűnlajstroma az utcán dühöngő nyíregyházinak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magánéleti gondjai miatt dühöngött az utcán egy 33 éves férfi, aki kukákat rugdosott, és egy elektromos elosztó dobozt is megrongált, majd az őt megfékezni akaró rendőröket szidalmazta, néhány héttel később pedig a feleségére is rátámadt. Az ügy további részleteiről Borsodi-Buss Emese, a megyei főügyészség helyettes sajtószóvivő tájékoztatta a Szabolcsihírt.

A nyíregyházi férfi 2022 áprilisában, hajnalban, ittas állapotban Nyíregyháza belvárosában sétált, és egy telefonbeszélgetésen felidegesítette magát. Kiabálni kezdett, közben a Vay Ádám körúton a fém utcai kukákat rugdosta, majd tovább haladva ütni, rúgni kezdett egy elektromos elosztó dobozt, mígnem az szikrázni kezdett.

Látta ezt két fiatal, aki értesítette a rendőrséget. A férfit a városi uszoda előtt igazoltatták a rendőrök. A vádlott a rendőri intézkedésnek ellenállt, hangosan kiabált, közben szidalmazta, és becsületsértő kifejezésekkel illette a rendőröket.

Néhány héttel később a vádlott a tőle különélő felesége albérleténél jelent meg az éjszakai órákban, az utcán várt a nőre. Amikor meglátta, hogy az asszony személygépkocsival megérkezik, odament hozzá, és hangosan szidalmazni kezdte. A nő megijedt, ezért magára zárta a gépjármű ajtaját. Ekkor a vádlott ököllel betörte az autó szélvédőjét.

A férje agresszív viselkedésétől az asszony még jobban megrémült, ezért a gépjárművel elmenekült.

A férfinek rongálás, becsületsértés és garázdaság miatt kell felelnie a bíróságon. Az ügyészség végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta vele szemben, mert hajlandó az okozott károkat megtéríteni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés