Hirdetés

Hirdetés

Ítélet születhet az ópályi gyilkossági ügyben

Szabolcsihír

2022.06.02. 14:10

Ítélet születhet az ópályi gyilkossági ügyben
A Nyíregyházi Törvényszék (kép: birosag.hu)

A férfi olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy az a kórházban meghalt.

Hirdetés

Ítélet várható annak a férfinak az ügyében, akit azzal vádolnak, hogy az Ópályi és Mátészalka közötti úton úgy megverte ismerősét, hogy az a kórházban elhunyt. Június 8-án a Nyíregyházi Törvényszéken tárgyalják az ügyét.

S.G.-t halált okozó testi sértés bűntettével vádolják. A vádirat szerint a a férfi 2020. július 31-én a délutáni órákban Ópályiból Mátészalka irányába gyalogolt, ahol szembetalálkozott ismerősével. A férfi megszólította a sértettet,, és dohányt kért tőle.

Amikor a másik férfi elmondta, hogy nincs nála dohány, a vádlott szidalmazni kezdte, majd szóváltás alakult ki közöttük.

A vádlott a szóváltást követően a sértettet hátba rúgta, aki emiatt az út melletti földes árokba esett. Ezután a földön fekvő sértett tarkójára taposott, majd vállainál fogva hanyatt fordította, és ököllel többször arcul ütötte, majd oldalába is belerúgott. A vádlott megijedt, hogy tettére fény derül, ezért gyalog távozott a helyszínről, azonban megjelent az úton egy rendőrautó, melyet a vádlott megállított és valótlanul azt állította a rendőröknek, hogy három ismeretlen férfi megverte az árokban fekvő sértettet.

A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett, majd kórházba kerülése után a bántalmazás követeztében fellépő komplikációk következtében elhalálozott.

Galéria

Nyíregyházi Törvényszék

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés