Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ítélet születhet az ópályi gyilkossági ügyben

| 2022. 06. 02. | 16:10:00
A férfi olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy az a kórházban meghalt.
Ítélet születhet az ópályi gyilkossági ügyben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ítélet várható annak a férfinak az ügyében, akit azzal vádolnak, hogy az Ópályi és Mátészalka közötti úton úgy megverte ismerősét, hogy az a kórházban elhunyt. Június 8-án a Nyíregyházi Törvényszéken tárgyalják az ügyét.

S.G.-t halált okozó testi sértés bűntettével vádolják. A vádirat szerint a a férfi 2020. július 31-én a délutáni órákban Ópályiból Mátészalka irányába gyalogolt, ahol szembetalálkozott ismerősével. A férfi megszólította a sértettet,, és dohányt kért tőle.

Amikor a másik férfi elmondta, hogy nincs nála dohány, a vádlott szidalmazni kezdte, majd szóváltás alakult ki közöttük.

A vádlott a szóváltást követően a sértettet hátba rúgta, aki emiatt az út melletti földes árokba esett. Ezután a földön fekvő sértett tarkójára taposott, majd vállainál fogva hanyatt fordította, és ököllel többször arcul ütötte, majd oldalába is belerúgott. A vádlott megijedt, hogy tettére fény derül, ezért gyalog távozott a helyszínről, azonban megjelent az úton egy rendőrautó, melyet a vádlott megállított és valótlanul azt állította a rendőröknek, hogy három ismeretlen férfi megverte az árokban fekvő sértettet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés