Hirdetés

Hirdetés

Rablás Nyíregyházán: idős nő füléből tépte ki a fülbevalót

police.hu

2022.10.07. 09:54

Rablás Nyíregyházán: idős nő füléből tépte ki a fülbevalót
(Fotó: police.hu)

A rendőrök egy órán belül elfogták.

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást J. B. 26 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendőrségre egy 86 éves nő tett bejelentést 2022. október 6-án 12 óra 13 perckor, mely szerint a nyíregyházi lakóháza előtti közterületen egy ismeretlen férfi mindkét füléből kitépte fülbevalóit, és az így megszerzett ékszerekkel elmenekült.

A nyíregyházi nyomozók haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, az ismeretlen elkövető beazonosítását és felkutatását. A rendőrök egy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható J. B.-t, akinek birtokában az egyik eltulajdonított ékszert is megtalálták.

A rendőrök a férfit rablás bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztették előzetes letartóztatását.

Frissítés: a Nyíregyházi Törvényszék október 7-i közlése szerint jogerősen elrendelték a korábban többször büntetett gyanúsított letartóztatását. A döntést a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyével indokolták.
Nyíregyházarendőrségrablás

Hirdetés

Hirdetés