Hirdetés

Bordélyházat üzemeltetett egy nő Nyíregyházán

police.hu

2023.03.14. 11:58

Bordélyházat üzemeltetett egy nő Nyíregyházán

Maga is szexmunkásként dolgozott.

Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának felderítése alapján a Nyíregyházi Rendőrkapitányság prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. H. 29 éves nyíregyházi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a nő az általa bérelt nyíregyházi háromszobás lakóingatlan egyik szobáját saját maga használta prostitúciós tevékenységre, míg a másik kettőt -anyagi haszonszerzés céljából - rendszeresen bérbe adta más prostituáltaknak.

Az alkalmi bérlők naponta fizettek bérleti díjat, ő pedig abból biztosította számukra és ügyfeleik részére a törölközőket, a tiszta ágyneműket, valamint gondoskodott a szobák takarításáról. A kiadó szobákat kifejezetten prostituáltak részére hirdette online szexoldalakon, így a szexmunkások az ország minden részéről érkeztek.

A nő a bérelt lakást ilyen módon bordélyházként üzemeltette.

A Szabolcs vármegyei és a nyíregyházi nyomozók összehangolt intézkedés keretében március 9-én M. H.-t a lakóhelyén elfogták, ahol hétmillió forint készpénzt és ékszereket foglaltak le, amelyek vélhetően a bűnös tevékenység bevételeiből származtak. A nő gyanúsítotti kihallgatása alatt beismerő vallomást tett és azzal védekezett, hogy a bűncselekményt az energiaválság következtében megnövekedett rezsiköltségeinek finanszírozása érdekében követte el.

A gyanúsított a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.     
Nyíregyházaprostitúcióbordélyházszexmunkás

Hirdetés

Hirdetés