Hirdetés

Kerékpárosok ütköztek Nyíregyházán – egy embert keres a rendőrség

police.hu

2023.09.13. 13:09

Kerékpárosok ütköztek Nyíregyházán – egy embert keres a rendőrség

Az egyik érintett személy megsérült, a baleset feltételezett okozója elhajtott.

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. Egy eddig ismeretlen kerékpáros szeptember 5-én 17 óra 50 perc körül az általa hajtott fekete színű Mountain bike típusú kerékpárral a Hunyadi utca, Szegfű utca közötti gyalogátkelőhelynél összeütközött egy kerékpárossal.

A balesetben érintett kerékpáros nő felborult, és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrség keresi a baleset feltételezett okozóját, aki egy fekete színű Mountain bike típusú kerékpárt hajtott, 14-17 év közötti, 170-180 centiméter magas fiatal férfi. A kerékpáros férfi a baleset helyszínét személyes adatainak hátrahagyása nélkül elhagyta.

A rendőrség kéri, hogy aki érdemleges információval rendelkezik a baleset feltételezett okozójának kilétét illetően, illetőleg amennyiben maga a kerékpáros magára ismer, jelentkezzen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Hirdetés

Hirdetés