Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Brutális bántalmazás a kemecsei iskolában: egy 12 éves lány a gyanúsított

Szabolcsihír | 2024. 07. 01. | 17:59:31
Lehet, hogy Adriánt újra meg kell műteni.
Brutális bántalmazás a kemecsei iskolában: egy 12 éves lány a gyanúsított
A gyermek 10 éves (Fotó: RTL)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, május 8-án a kemecsei általános iskolában a tízéves Adriánt brutálisan összeverték az iskolatársai, a kórházban életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Eltávolították a lépét, a vakbelét és nemrég ismét kórházba került. A Blikk július 1-jén közölte, bár a támadásban négy gyerek vett részt, életkoruk miatt – mindannyian tízévesek – csak egyvalakit vonhatnak felelősségre. Borsodi-Buss Emese, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője elmondta: a rendőrség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy 12 éves kislányt, aki Adrián távoli rokona.

Adrián apja, Zoltán azt mondta, fia a műtét óta antibiotikumot szed, de a sebe a köldökénél nem megfelelően gyógyul, elképzelhető, hogy újabb műtétre lesz szükség.

Az iskola tanárait és diákjait már tanúként kihallgatták. Adrián nemrég mesélte el a történteket a nyíregyházi kapitányságon. Zoltán a portálnak azt mondta, a gyerekek az udvaron játszottak, amikor a támadás történt. A fiúk és lányok kötekedtek, csipkelődtek és csúfolva kergették egymást. Adriánt akkor támadták meg, amikor már nem akart részt venni a játékban. Két gyerek lerántotta, míg ketten rugdosni kezdték. Az apuka nem érti, miért nem léptek közbe a tanárok, mielőtt a helyzet elfajult.

Adriánt már kivették az iskolából, és a szomszédos településen kezdi majd az új tanévet, és bízik benne, hamarosan meggyógyul és visszatérhet a focipályára.

Súlyos bántalmazás a kemecsei egyházi általános iskolában
Négy lány úgy megrugdosta az iskolaudvaron a 10 éves kisfiút, hogy életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés