Hirdetés

Folytatódik a LED-csereprogram Nyíregyházán

Szabolcsihír | 2023. 12. 01. | 09:24:18
Azok jelentkezhetnek, akik az első körben nem éltek a lehetőséggel.
Folytatódik a LED-csereprogram Nyíregyházán
Gazdaságosabbak a LED-izzók (Fotó: Illusztráció/freepik)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nagy érdeklődésre való tekintettel folytatódik az ingyenes LED-csereprogram Nyíregyházán az önkormányzat és a CYEB jóvoltából! Mindez azt jelenti, hogy

akik első körben nem regisztráltak a www.ledcsere.hu weboldalon keresztül, azok számára 2023. december 1. és 2024. január 15. között most újra lehetőség nyílik.

A ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla. Néhány adat kitöltését, valamint dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található fényforrások száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult – közölte az önkormányzat. A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, így ez igénybe vehet néhány munkanapot. Az átvétel időpontjával kapcsolatban pedig a regisztrációt követő napokban kapnak e-mailt a jelentkezők. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a jelentkezést visszaigazoló e-mailben található linkkel jelentkezési szándékát megerősíti.

Akik a csereprogram első körében sikeresen regisztráltak, de a meghirdetett időintervallumon belül nem vették át csomagjaikat, azoknak erre a 2. kör kiosztási időszakában lehetőségük nyílik.

Hirdetés