Hirdetés
Hirdetés

Kórtermek árnyékolására gyűjtenek Nyíregyházán

Szabolcsihír | 2024. 10. 01. | 16:06:49
Érkezik a Richter Egészségváros.
Kórtermek árnyékolására gyűjtenek Nyíregyházán
Ingyenes szűrővizsgálatok (Fotó: Freepik)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az egészségtudatosságot és a betegségmegelőzést népszerűsítő rendezvénysorozat lehetőséget biztosít arra, hogy ingyen, előzetes időpont egyeztetése nélkül vegyenek részt a helyi lakosok egészségügyi szűréseken, tanácsadásokon. A részvétellel ugyanakkor nemcsak a saját egészségükért tehetnek a rendezvényre látogatók, de Nyíregyházi Jósa András Tagkórházat is támogathatják.

Minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért 500 forint értékű adománypottal bővül a Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott 3,5 millió forintos alapadomány. A lakosság aktivitásán múlik, sikerül-e elérni a nap végén a kitűzött adománycélt, a kórtermek árnyékolástechnikai fejlesztését.

Online pontgyűjtésre is lehetőséget biztosítanak, így azok is hozzájárulhatnak az egészségügyi intézmény támogatásához, akik személyesen nem tudnak részt venni az eseményen. Az élő közvetítésekre érkező aktivitások (megosztás, kedvelés, hozzászólás) ugyanis mind egy-egy adománypontot jelentenek az egészségügyi intézmény számára. A nap végén minden adománypont 500 forinttal növeli az alapadomány összegét.

Richter Egészségváros
október 5., szombat
Nyíregyháza, Kossuth tér

Program az egész családnak
Hirdetés
Hirdetés