Hirdetés

Vádemelés: fém botokkal ütötték egymást a kemecsei benzinkúton

Szabolcsihír | 2023. 12. 08. | 08:19:14
Négy férfit ítélhetnek el.
Vádemelés: fém botokkal ütötték egymást a kemecsei benzinkúton
Ketten meg is sérültek (Fotó: ügyészség)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a négy férfi ellen, akik idén nyáron, fényes nappal a kemecsei benzinkúton viselkedtek megbotránkoztató módon. A vádirati tényállás szerint az egyik vádlott augusztus 18-án kora este a kemecsei benzinkút előtt beszélgetett ismerőseivel, amikor észrevette, hogy haragosa gépkocsival megérkezik oda. Ekkor egy kést a nadrágja zsebéből előkapott, és kiabálva felé szaladt. A férfi ekkor még menekülőre fogta, azonban ugyanebben az időben egy kisbusszal megérkeztek a rokonai, akik fém rudakat vettek magukhoz, és a támadó felé indultak.

Ezen felbátorodva a menekülő férfi is kivett a személygépkocsiból egy fém botot, és mindannyian a támadóra, valamint a bántalmazást megakadályozni szándékozó tanúra támadtak, és többször test szerte megütötték őket.

A bántalmazás közben a vádlottak egymás felé hangosan kiabáltak, ezzel a járókelőkben megbotránkozást és riadalmat keltettek. A fém rudakkal történő bántalmazás miatt az egyik vádlott és a tanú könnyű, zúzódásos sérülést szenvedett.

Az ügyészség a bűncselekményt elismerő és megbánó vádlottakkal szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést és próbára bocsátást indítványozott. Az esetről készült videót ITT megtekintheti. 

Hirdetés