Hirdetés

Orbán Viktor: húsvétkor is védekezünk

MTI

2021.04.03. 11:33

Orbán Viktor: húsvétkor is védekezünk
Orbán Viktor kéri: akit behívnak, vegye fel az oltást! (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Bár nagyszombat van, a vírus nem pihen - figyelmeztetett a miniszterelnök.

Hirdetés

Hirdetés

Húsvétkor is védekezünk; aki behívót kap, vegye fel az oltást! - ezt kérte nagyszombati videóüzenetében Orbán Viktor.
Április 3-án reggel a Belügyminisztérium ügyeleti központjában az oltási terv végrehajtásáról egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.
Közlése szerint az értekezleten Pintér Sándor belügyminiszter, Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke, György István és Latorcai Csaba államtitkárok, Balogh János országos rendőrfőkapitány és Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató vett részt.
A miniszterelnök az egyeztetés után közzétett videójában azt mondta: bár nagyszombat van, a vírus nem pihen, ezért nekünk is védekeznünk kell. Minden beoltás életet menthet - emelte ki a miniszterelnök. Mint mondta, hálás a háziorvosoknak, a kórházi orvosoknak és az ápolónőknek, hogy húsvét ünnepén is vállalták a munkát.

Orbán Viktor azt kérte, aki ezekre a napokra kap behívót feltétlenül menjen el, és vegye föl az oltást. Hozzátette: április 3-án reggelre Magyarországon elértük a 2.235.731 beoltottat.

"Mi is dolgozunk, az operatív törzs is dolgozik. És a ma reggel eltervezett munka szerint a mai napon be fogunk oltani további 83 ezer embert"

- mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktorkoronavírus

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés