Hirdetés

Katasztrófaturisták vettek videóra egy sikertelen újraélesztést

Országos Mentőszolgálat – Facebook

2022.08.17. 11:50

Katasztrófaturisták vettek videóra egy sikertelen újraélesztést
(Fotó: Országos Mentőszolgálat – Facebook)

A Balatonlellei Mentőállomás vezetője egyenesen tűrhetetlennek minősítette ezt a viselkedést.

Hirdetés

Hirdetés

Hatalmas erőket riasztottak ahhoz az 50 év körüli férfihez, akit a Balatonból húztak ki a fürdőzők augusztus 16-án a balatonmáriafürdői strandon – írja az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala.

Hozzáteszik, a perceken belül kiérkező mentőegységek és a légimentők azonnal megkezdték a férfi emelt szintű ellátását, aki már nem lélegzett. A beteg életéért több mint másfél órán keresztül küzdöttek a szakemberek, amit rengeteg bámészkodó figyelt a parton még annak ellenére is, hogy takarókkal és fürdőlepedőkkel próbálták eltakarni előlük a betegellátást. Az életmentők ugyan megpróbálták elküldeni a kíváncsi szempárokat, de nem igazán tudtak ezzel foglalkozni.

A katasztrófaturisták közül többen is teljes érzéketlenségükről tettek tanúbizonyságot, akik videóra vették és fényképezték a mentést, de voltak olyanok is, akik gyermekükkel a karjukon nézték végig a férfi életéért vívott ádáz küzdelmet. A mentők mindent elkövettek, de a férfi életét sajnos a megfeszített csapatmunka ellenére sem tudták megmenteni, amit többen rögtön meg is osztottak a közösségi médiában

– írják.

A kritikátlan viselkedés a mentést végzőket is megviselte, a Balatonlellei Mentőállomás vezetője egyenesen tűrhetetlennek minősítette a bámészkodók viselkedését, amelyhez hasonlót több mint harmincéves pályafutása alatt sohasem tapasztalt.
mentőkújraélesztésBalatonlellekatasztrófaturisták

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés