Hirdetés

Már a TEK is keresi az eltűnt 5 éves gyereket

| 2023. 03. 28. | 15:11:00
Tolna megyei otthonából veszett nyoma.
Már a TEK is keresi az eltűnt 5 éves gyereket
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szekszárdi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az 5 éves Nyári Gergő Dávid eltűnése miatt.

A kisfiú március 27-én 17 óra körüli időben ismeretlen helyre távozott tolna-mözsi otthonából. Nyári Gergő Dávid barna hajú, vékony testalkatú, nehezen kommunikál. Távozásakor kék, piros és fehér csíkos nadrág, valamint szürke pulóver volt rajta.

A kisfiú felkutatásában jelenleg is több százan vesznek részt. Az ország számos pontjáról érkeztek kutatómentők és önkéntesek, akik segítik a rendőrök és a polgárőrök munkáját.

Az MTI tudósítása szerint a Terrorelhárítási Központ munkatársai is részt vesznek a kutatásban.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/501-106-os számot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Frissítés: Egynapos keresés után megtalálták azt az ötéves fiút, aki hétfőn tűnt el tolna-mözsi otthonából - közölte a rendőrség az MTI-vel kedd délután. Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a gyermeket a település határában találták meg, a körülményekhez képest jól van, de a mentők kórházba viszik.

Hirdetés