Hirdetés

Hirdetés

Noel és Flóra 2016 első kisbabái

2016.01.01. 11:07

Noel és Flóra 2016 első kisbabái

Vidéken kisfiú, Budapesten kislány érkezett elsőként.

Hirdetés

Éjfél után 18 perccel született az új év első babája Magyarországon. Németh Noel a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban jött világra - közölte az egészségügyi intézmény. A kórház tájékoztatása szerint a kisfiú 3480 gramm és 53 centiméter. Noel természetes úton született, és a győri szülők első gyermeke. A 24 éves édesanya, Diána nem számított arra, hogy 2016 első perceiben hozza világra gyermekét, hiszen december 23-ra írták ki szülésre, a kórházba szerdán ment be. A kisfiú és édesanyja egyaránt jól vannak.

Németh Noel és édesanyja (Kép forrása: kisalföld.hu)

A fővárosban kislány lett az első

A fővárosban - az állami fenntartású intézményeket tekintve - egy kislány lett az új év első babája, aki a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján jött világra - közölte az intézmény. Tájékoztatásuk szerint a kislány 0 óra 35 perckor született, és a Tóth Flóra nevet kapta. Természetes úton jött világra 3300 grammos súllyal és 54 centiméterrel. Flóra a család első gyermeke. Az újszülött és az édesanyja is jól vannak - mondták az intézmény szülőszobáján.

Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója és Fejérdi Zsófia, a PromoBox Kft. ügyvezetője köszönti az új év első fővárosi újszülöttjét, Tóth Flórát és édesanyját, Kovács Ágnest
Fotó: MTI, Szigetváry Zsolt

Galéria

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés