Hirdetés

Távozik a helyettes államtitkár

2015.12.29. 17:05

Távozik a helyettes államtitkár

Visszatér a magánszektorba.

Hirdetés

Hirdetés

Távozik posztjáról Polacsek Csaba, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkárságának helyettes államtitkára, mandátuma 2015 végével szűnik meg, és ezután visszatér a magánszektorba – közölte a Miniszterelnökség kedden az MTI-vel. Polacsek Csaba saját kezdeményezésére, több mint öt év után, egy nemzetközi tanácsadócég egyik vezetőjeként tér vissza a magánszektorba, feladatait a Miniszterelnökségen belül Bartal Tamás helyettes államtitkár veszi át.

Polacsek Csaba az MTI-nek úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt öt és fél év nagyon érdekes és szakmailag tartalmas időszak volt számára, ugyanakkor most ismét a privátszektor kihívásaihoz fordul.

A távozó helyettes államtitkár korábban közel 20 éven keresztül a versenyszférában dogozott pénzügyi és üzleti területen. 2010 és 2014 között a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. társasági portfólióért felelős főigazgatója volt, 2014 nyarától a szakállamtitkárság vagyonpolitikáért és tulajdonosi joggyakorlásért felelős területét irányította. A szakember fontos szerepet vállalt a Magyar Posta üzletpolitikájának megújításában és az állami társaság nemzetközi szerepének megerősítésében – olvasható a közleményben.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés