Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szerb-magyar középpályást igazolt a Kisvárda

| 2020. 08. 02. | 17:34:00
A Vojvodinában nevelkedett.
Szerb-magyar középpályást igazolt a Kisvárda
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyar állampolgárságú játékos Újvidékről a Kisvárda. Lazar Zlicic szerepelt szülőhazája korosztályos válogatottjaiban, az U16-os (13 alkalommal), az U17-es (16), az U18-as (13) és az U19-es (13) szerb válogatottban is szóhoz jutott.

Lazar Zlicic akár Zlicic Lázár is lehet, hiszen a szerb mellett magyar állampolgársággal is rendelkezik, nyelvünket jól beszéli, anyai nagymamája magyar. Legfrissebb szerzeményünk újvidéki születésű, a város csapatában, a Vojvodinában nevelkedett, 2019-ig ott is játszott, közben egy év kitérőt tett a városi riválisnál, a Proleternél. Tavaly, amikor értékét 600 ezer euróra taksálták, az FK Vozdovachoz igazolt, és a szerb élvonal nyolcadik helyén végzett csapatban 17 mérkőzésen három gólt szerzett. Posztja támadó középpályás, az úgynevezett tízes szerepkörben érzi magát a legotthonosabban. A rendelkezésre álló mezszámok közül a 3-ast választotta

- írja a kisvardafc.hu. A játékos pénteken hosszú utazást követően érkezett meg Kisvárdára, ezért Supka Attila vezetőedző a Rózsahegy elleni edzőmeccsen nem szerepeltette.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés