Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kisvárda nem tudta kihasználni létszámfölényét

| 2021. 04. 04. | 18:51:00
Gól nélküli döntetlen született.
A Kisvárda nem tudta kihasználni létszámfölényét
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A válogatott Fiola Attila kiállítása miatt a MOL Fehérvár FC több mint egy félidőt emberhátrányban futballozva gól nélküli döntetlent játszott Kisvárdán a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén. Szabics Imre ezen a találkozón mutatkozott be a székesfehérvári együttes kispadján.

Egyenlő erők küzdelme jellemezte a mérkőzés elejét, amely sok taktikai szabálytalanságot és ezzel együtt sárga lapokat hozott. A kapusoknak csak néhány távoli lövésnél kellett védeniük. A 35. percben aztán emberhátrányba került a Fehérvár, ugyanis a válogatott Fiola Attilát kiállította a játékvezető a második figyelmeztetése után. A szünetig hátralévő időben a Kisvárda nem tudta kihasználni létszámfölényét.

A folytatásban a hazaiak veszélyesebben futballoztak, de lendületük csak 15 percig tartott, utána ismét kiegyenlítetté vált a játék. Helyzetek azért nem alakultak ki, mert egyik csapatnál sem sikerültek az utolsó passzok. A hajrára sem tudtak újítani az együttesek, így nem született gól a lefújásig.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés