Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kisvárda tovább menetel: a Paks is behódolt

| 2022. 08. 31. | 21:13:00
A csapat sorozatban harmadik bajnokiját nyerte meg 3-1-re.
A Kisvárda tovább menetel: a Paks is behódolt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az éllovas Kisvárda kétgólos győzelmet aratott az eddig hozzá hasonlóan veretlen Paks otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szerdai játéknapján. A vendégeknek két döntetlen mellett ez volt a negyedik sikerük a mostani idényben, míg a hazaiak két-két győzelem és döntetlen után szenvedték el első vereségüket.

Lendületesen, már-már agresszíven kezdett a Kisvárda, és amellett, hogy egyáltalán nem engedte kibontakozni a Paksot, két remek egyéni megmozdulással hamar kétgólos előnyre tett szert. Miközben a vendégek a folytatásban gyors kontratámadásokból próbáltak veszélyeztetni - többször is sikerrel -, az első félidő második felében a hazaiak is eljutottak az ellenfél tizenhatosáig, de kaput eltaláló lövésük egy sem akadt.

A szünetben cserékkel frissítette csapatát a házigazdákat irányító Waltner Róbert, de ez sem használt, a Kisvárda egy szögletet követően tovább növelte előnyét. A Paks ezután mindent megtett a szépítésért, ez kisvártatva össze is jött, de többre már nem futotta az erejéből, illetve Hindrich kapus minden további próbálkozást hárított.

A Kisvárda sorozatban harmadik bajnokiját nyerte meg 3-1-re.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés