Hirdetés

Hirdetés

A Kisvárda tovább menetel: a Paks is behódolt

2022.08.31. 19:13

A Kisvárda tovább menetel: a Paks is behódolt
(Fotó: kisvardafc.hu)

A csapat sorozatban harmadik bajnokiját nyerte meg 3-1-re.

Hirdetés

Az éllovas Kisvárda kétgólos győzelmet aratott az eddig hozzá hasonlóan veretlen Paks otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szerdai játéknapján. A vendégeknek két döntetlen mellett ez volt a negyedik sikerük a mostani idényben, míg a hazaiak két-két győzelem és döntetlen után szenvedték el első vereségüket.

Lendületesen, már-már agresszíven kezdett a Kisvárda, és amellett, hogy egyáltalán nem engedte kibontakozni a Paksot, két remek egyéni megmozdulással hamar kétgólos előnyre tett szert. Miközben a vendégek a folytatásban gyors kontratámadásokból próbáltak veszélyeztetni - többször is sikerrel -, az első félidő második felében a hazaiak is eljutottak az ellenfél tizenhatosáig, de kaput eltaláló lövésük egy sem akadt.

A szünetben cserékkel frissítette csapatát a házigazdákat irányító Waltner Róbert, de ez sem használt, a Kisvárda egy szögletet követően tovább növelte előnyét. A Paks ezután mindent megtett a szépítésért, ez kisvártatva össze is jött, de többre már nem futotta az erejéből, illetve Hindrich kapus minden további próbálkozást hárított.

A Kisvárda sorozatban harmadik bajnokiját nyerte meg 3-1-re.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
Paksi FC-Kisvárda Master Good 1-3 (0-2)
Paks: Rácz - Osváth (Vas, a szünetben), Lenzsér, Kádár, Szabó J. - Papp (Nagy R., 73.), Windecker - Sajbán (Bőle, a szünetben), Haraszti (Gyurkits, 60.), Szabó B. (Balogh B., a szünetben) - Varga B.
Kisvárda: Hindrich - Hej, Vranjanin, Kovacic, Peteleu - Karabeljov, Ötvös (Melnyik, 72.) - Navratil (Vida, 85.), Lucas (Makowski, 66.), Camaj (Asani, 66.) - Ilievszki (Mesanovic, 66.)
Paks, 1604 néző, v.: Antal
Gólszerzők: Windecker (63.), illetve Navratil (17.), Camaj (24.), Karabeljov (52.)
Sárga lap: Haraszti (32.), illetve Hej (49.)
labdarúgásKisvárdapaksNB I.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés