Hirdetés

Kikapott és (még) nem EB-résztvevő a magyar fociválogatott

2015.10.11. 19:35

Kikapott és (még) nem EB-résztvevő a magyar fociválogatott

A románok simán nyertek a Feröer-szigeteken.

Hirdetés

Miután a románok magabiztos, háromgólos győzelmet arattak a Feröer-szigetek vendégeiként, a pireuszi görög-magyarnak nem igazán volt tétje. A két csapat játszott egy gólzáporos, de korántsem szórakoztató meccset, ezzel a magyarok a harmadikok maradtak, a görögök pedig az utolsó helyen végeztek. A hellének az egyetlen győzelmüket a magyarok ellen szerezték. Negyedórával a vége előtt a magyarok még 3-2-re vezettek.

A magyar válogatott hétfőn este lehet EB-résztvevő, ha számára jól alakulnak az eredmények. A lettek és a spanyolok pontszerzéséért kell szunkolnunk, hogy legjobb harmadikként jussanak ki a piros-fehérek a jövő évi kontinensviadalra. Legrosszabb esetben pótselejtezőt játszik a válogatott.

Európa-bajnoki selejtező:
Görögország-Magyarország 4-3 (1-1)
Pireusz, Jorgosz Karaiszkakisz Stadion, 6000 néző, v.: Ivan Bebek (horvát)
Görögország: Karnezisz - Kiciu, Papasztatopulosz (Canetopulosz, 63.), Morasz, Sztafilidisz (Holebasz, 35.) - Szamarisz, Tahcidisz - Mantalosz (Kone, 72.), Fortunisz, Pelkasz - Mitroglu
Magyarország: Király - Fiola, Juhász, Kádár, Leandro- Lovrencsics (Nikolics, 62.), Gera (Nagy, 71.), Elek, Dzsudzsák (Kalmár, 71.) - Németh, Böde.
Gólszerzők: Sztafilidisz (5.), Tahcidisz (57.), Mitroglu (79.), Kone (86.), illetve Lovrencsics (26.), Németh K. (54., 75.)
Sárga lap: Holebasz (43.), Morasz (44.), illetve Juhász (36.), Elek (42.), Németh K. (45+2.), Böde (78.), Fiola (89.)
 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés