Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LESZ feszt idén is Kisvárdán! És a nagyit se hagyd otthon!

| 2018. 06. 01. | 11:35:00
Napi 40 produkciót láthat a közönség a Várkertben.
LESZ feszt idén is Kisvárdán! És a nagyit se hagyd otthon!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az idei LESZ Feszt zenei kínálata túlszárnyalja az előző évekét - ígérik a szervezők. A 116 fellépő három nagyon mozgalmas nappal örvendezteti meg a fesztiválra ellátogatókat.

Minőségi zene és barátságos árak. A negyedik LESZ Feszt programját is ennek szellemében állítottuk össze – árulta el dr. Török László, a fesztivál igazgatója, aki hozzátette:

„Az a célunk, hogy legyen három nap a fesztiválon, amit gondtalanul eltölthetnek a látogatók a barátaikkal, új embereket ismerhetnek meg, miközben a legkiválóbb zenészek és zenei produkciók láthatók a színpadon."

A helyszín idén is Kisvárda, a mesés Várkert.

Július 5-én, kora délutántól, három napon át, 6 színpadon külföldi és hazai sztárok, illetve tehetséges fiatal zenekarok adják egymásnak a stafétát.

Különleges lesz az idei év: egyrész azért, mert pop- és rockzenei nagyszínpada is lesz a fesztiválnak, másrészt pedig azért, mert

a LESZ Feszt az egyik helyszíne az ÁKOS 50, Lukács 50, Lovasi 50, Beatrice 40, illetve az Alvin és a Mókusok 25 éves jubileumi programjainak.

A nemzetközi élvonalból 2018-ban a Big Tings című új nagylemezzel jelentkező Skindred és a Bristoli house dj-producer, fenegyerek Nick Warren is fellép a programban.

Új fellépőként érkezik Rúzsa Magdi, a Margaret Island, ByeAlex és a Slepp, Paddy and the Rats, a Kiscsillag, de itt lesz a Dalból sokak által idén megismert AWS is. Minden korosztály megtalálja majd a kedvenceit, szóval a nagyiékat se felejtse senki otthon, mert lehet velük közösen bulizni például Korda György és Balázs Klári koncertjén.

Látványvilágában szintén megújul a fesztivál. Erre a három napra a hoszteszek, hangulatfelelősök a mesehősök szerepébe bújnak. Így találkozhatunk majd Alice-val, a Kalapossal és a Bádogemberrel is. A cél mind hangulatában, mind látványában egy olyan varázslatos hely megteremtése, ami egyedivé és emlékezetessé teszi a LESZ Fesztet.

További információk a leszfeszt.hu-n és a Facebookon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés