Hirdetés

Kikapott a Nyíregyháza a Kisvárda elleni felkészülési meccsen

nyiregyhazaspartacus.hu

2020.10.10. 18:09

Kikapott a Nyíregyháza a Kisvárda elleni felkészülési meccsen

A 90. percben dőlt el a találkozó.

Hirdetés

Kiegyenlített volt az első negyedóra, a kapuk nem forogtak veszélyben. A 25. percben egy szép baloldali akció végén Györgyi érkezett középen, de nem jól találta el a labdát, nagy helyzet volt. A másik oldalon Bumba indult egy eladott labda után, de lövésével épp Viannát találta el. A 37. percben egy ívelés után Bumba fejelt fölé, kevés volt a helyzet, és kiegyenlített volt a találkozó. A 43. percben nagy hazai helyzet maradt ki, Vianna érkezett egy belőtt labdára, de rosszul találta el a labdát a kapu előtt. A végére jutott egy Szpari lehetőség, de Kártik elől mentettek, így az első félidő nem hozott gólt. 

A második játékrész elején Tsoukalas fejesét hárította bravúrral Fejér. Az 52. percben megint Tsoukalas próbálkozott, lövését azonban kiütötte a Szpari kapusa. A másik kapu előtt Hornyák került helyzetbe, de blokkolták lövését. A 61. percben Hej fejelt mellé egy beívelés után, szünet után több volt a lehetőség a kapuk előtt. A 70. percben Tsoukalas veszélyeztetett 20 méterről, de mellé ment a labdája. Kovács indult ígéretesen a jobb oldalon, de beadása után mentettek a hazaiak. A 83. percben Györgyi végzett el 28 méterről szabadrúgást, Minca fogta a felső sarok irányába tartó labdát. A 90. percben aztán Zlicic kapott jó labdát a bal oldalon, és a kapuba lőtt, így a Kisvárda 1-0-ra megnyerte a találkozót.

Kisvárda Master Good – Nyíregyháza Spartacus 1-0 (0-0)
Kisvárda:
Dombó (Minca 46.)–  Melnyik, Rubus (Kukoc 46.), Ene, Hej, Karaszjuk,  Simovic (Camaj 46.), Bumba (Horváth 46.),Sassá (Zlicic 46.), Navratil,  Vianna (Tsoukalas 46.)
vezetőedző: Supka Attila
Nyíregyháza: Fadgyas (Fejér 46.) – Papp (Magyar 73.) , Fodor, Jánvári, Svedyuk (Végső 46.), Papucsek, Farkas A., Kártik (Kecskeméti 81.), Györgyi, Kalocsai (Vasiljevic 46.), Hornyák (Kovács 62.)
vezetőedző: Gálhidi György
gól: Zlicic (90.) 
KisvárdaNyíregyháza Spartacus

Hirdetés

Hirdetés