Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Léggömbökkel üzentek a mátészalkai biciklisek

| 2020. 10. 23. | 14:47:00
A korai felismerés fontosságára hívták fel a figyelmet.
Léggömbökkel üzentek a mátészalkai biciklisek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minden év októbere a mellrák elleni kampány hónapja, melynek alkalmából világszerte nők milliói hívják fel a figyelmet a betegségre és a korai felismerés fontosságára.

Idén első alkalommal, október 17-én különálló programot szervezett az Inner Wheel Klub Mátészalka, hogy csatlakozzon ehhez a nagyon fontos figyelemfelkeltő kampányhoz. A vírus okozta nehézségek és a változékony időjárás ellenére biciklitúrára invitálták a klubtagokat, hogy az út végén felengedhessék a mellrák elleni küzdelem rózsaszínű léggömbjeit, melyek – a környezeti fenntarthatóság jegyében – lebomló lufik voltak.

A léggömbök mindegyikét színesvirág-magokkal töltötték meg, így ahol a lufik eldurrannak, üde színfoltot hagyhatnak maguk után. A magok mellett egy-egy cetlit is elhelyeztek, melyen a klub Facebook-elérhetősége szerepel, így ha azt valaki megtalálja, és érdeklődő típus, az ott elhelyezett bejegyzésből értesül majd a programokról, és egyben a képviselt ügyről; ha nem olyan érdeklődő, akkor a cetli is szépen lebomlik a környezetben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés