Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legyőzte a Kisvárdát a Ferencváros

| 2020. 10. 17. | 10:48:00
2-0-ra győzött a vendég csapat.
Legyőzte a Kisvárdát a Ferencváros
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A címvédő és a Bajnokok Ligája csoportkörére készülő Ferencváros 2-0-ra nyert a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának október 16-i nyitómérkőzésén, ezzel átvette a vezetést a tabellán.

A szabolcsiak két győzelem után kaptak ki újra, és az idényben otthon még nyeretlenek, sőt pontot, valamint gólt sem sikerült még szerezniük.

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, kaput eltaláló lövésük pedig csak a hazaiaknak volt. A Ferencváros ugyan jóval többet birtokolta a labdát, fölénye mégis meddőnek bizonyult, igazán veszélyes, tiszta gólszerzési lehetőséget nem tudott kidolgozni a címvédő. A fordulás után a Kisvárda játékosai egyre fáradtabbá váltak, az FTC viszont türelmesen játszva várt a lehetőségre, amely a félidő derekán el is jött, a csereként beállt Civic középre adott labdájára Isael érkezett remek ütemben, és a léc alá lőtt. A kapott gól után igyekezett ritmust váltani a hazai együttes, Supka Attila vezetőedző a hajrára hármas cserével próbált új lendületet adni a csapatnak, de a meccs sorsát végül megpecsételte a Kisvárda szezonbeli harmadik öngólja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés