Hirdetés

Pályát avatnak Kisvárdán

kisvardafc.hu

2021.03.19. 17:11

Pályát avatnak Kisvárdán
(Fotó: kisvardafc.hu)

Gazdagodott a futballinfrastruktúra Szabolcsban.

Hirdetés

A Kisvárda tartalékegyüttese, az NB III-ban szereplő együttes a hét végén a Tiszaújváros ellen veheti birtokba a kicsinosított játékteret.

Miután megkezdődött a kisvárdai vár teljes körű rekonstrukciója, a sok nagy csatát megélt régi centerpályánkat is elvesztettük. A vár oldalában található pálya egyelőre munkaterületté vált, később pedig az eredeti formáját visszakapó erőd épül majd oda. No, de a pályák száma nem csökkent a Várkerti Sporttelepen belül, hiszen déli irányban, a korábbi teherbejáró helyén már tavaly létesült egy új, élőfüves játéktér, amely edzésekre tökéletes volt. Mostantól pedig az NB III-as csapatunk centerpályájaként szolgál, vasárnap, a Tiszaújváros elleni hazai mérkőzéssel fel is avatjuk azt, miután az engedélyeket megkaptuk

- olvasható a kisvárdai klub pénteki közleményében. Ebben kiemelik, hogy a az előírásoknak megfelelően a pálya mellett fedett hazai és vendéglelátó kapott helyet, a régi centerpálya nagy eredményjelzője is átkerült oda (a kicsi pedig a műfüves pályához), a szociális helyiségeket pedig konténerekben alakították ki. A szurkolók egyelőre nem tesztelhetik a létesítmény legújabb ékkövét, hiszen a mérkőzések továbbra is zárt kapusak.

labdarúgásKisvárda

Hirdetés

Hirdetés