Hirdetés

Supka Attila nem marad a Kisvárdánál

MTI

2021.05.11. 16:59

Supka Attila nem marad a Kisvárdánál
(Fotó: MTI/archív)

A felek nem hosszabbítják meg a vezetőedző lejáró szerződését.

Hirdetés

Hirdetés

A Kisvárdánál, amely a labdarúgó OTP Bank Ligában az ötödik helyen végzett, nem hosszabbították meg Supka Attila vezetőedző szezon végén lejáró szerződését. A kisvárdaiak honlapján kedden megjelent hírrel kapcsolatban Révész Attila sportigazgató kiemelte: a klub történetének legjobb eredményével zárult bajnokság után tárgyalóasztalhoz ült a szakemberrel, tisztázták "az esetleges jövő évi igényeket és feltételeket", majd abban maradtak,

"amennyiben Supka Attilának van lehetősége tovább és feljebb lépnie, akkor azt most ki kell használnia".

– Klubunk helyzete stabilizálódott, viszont pénzügyi területen a lehetőségeink határán vagyunk, ennél többet nem tudunk a csapatra áldozni. Emiatt és a közép-, valamint hosszú távú terveink miatt is nagyobb létszámban szeretnénk a keretben látni fiatal futballistákat. Ezért úgy ítéltük meg, hogy a fiatal játékosok képzésében jártasabb stábot szeretnénk alkalmazni – mondta a sportigazgató. Révész Attila hozzátette: tisztában vannak vele, hogy ezzel a lépéssel felvállalják annak a kockázatát, hogy "az a fajta sikeresség és stabilitás", ami az elmúlt idényben jellemezte őket, "most csorbát szenved". – Ugyanakkor biztos vagyok benne, a Supka Attila által hozott szemléletmód és átadott tudás a jövőben a klub hasznára válik. Bebizonyította, hogy nagy tapasztalattal rendelkező szakember, akinek remek érzéke van ahhoz, hogy a kész játékosokból miként lehet csapatot, nagyszerű közösséget összegyúrni. A következő bajnokságban azonban várhatóan nem csak ilyen labdarúgók alkotják majd a keretet, több, az egyéni fejlesztéssel foglalkozó szakemberre lesz szükségünk. Most a megfrissülést választottuk – közölte.

Supka Attila 2020 júliusától irányította a Kisvárdát, melynek élén a Paks elleni 5-1-es hazai győzelemmel zárta az idényt.
KisvárdaKisvárda FCSupka Attila

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés